Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Manikür-műköröm

A legújabb trend- Japán manikűr
Ha a körmünk töredezik, akkor remek módszer a gyógyítására a japán manikűr, ami természetes módon teszi erősebbé, sőt fényesebbé a körmeinket. Ekkor méhviaszt dolgoznak bele a körmeinkbe, s ezután következik a polírozás. A köröm rendszeres kezeléssel nagyon erős lesz, s ráadásul a fénye is megmarad. Az eljárás teljesen természetes, így semmilyen mértékben nem károsítja a körmöt.

 

Amikor legjobb a műköröm
Ha a munkánk során kezünk mindig szem előtt van, s nem áldott meg minket az ég szép formájú körömággyal, erős körmökkel, akkor érdemes megfontolni a műköröm eshetőségét. Ekkor is érdemes átgondolnunk egyet, s mást. Nem lényegtelen tényező a köröm hossza, hiszen fontos, hogy kényelmesen tudjuk használni a kezeinket. A műkörömnek nem kell feltétlenül karvalyszerűen hosszúnak lennie! Fontos, hogy illeszkedjen személyiségünkhöz, s nagyon praktikus szempont az is, hogy a ruhatárunkban található színekhez is jól passzoljon. Mindig vannak divatosabb díszítések, de ha nem érezzük magunkénak az éppen trendi körömdivatot, akkor maradjunk meg inkább az örök klasszikusnál, a francia körömnél. Ha túlságosan feltűnő, vagy extra mintát választunk, vagy nagyon sok a csillogó dísz a körömben, akkor ideig, óráig tetszik majd, de az a tapasztalat, hogy a karakterünktől eltérő stílust úgysem tudjuk sokáig elviselni magunkon.

 

Paraffinos kéz ápolás:

A kéz bőrének radírozását, fertőtlenítését és vitaminos krémmel való ápolását foglalja magában. Ezután a folyékony paraffinba a kezet kétszer bemártjuk, majd műanyag és frottír kesztyű kerül rá. Minimum 30 perc elteltével a kesztyűt a szilárd paraffinnal együtt lehúzzuk a kézről.
Természetesen, egyszeri kezeléstől, mint sok más esetben, itt sem lehet csodákat várni. A paraffinos kézápolást kúraszerűen kell alkalmazni, attól függően, hogy mennyire van kiszáradva a kéz bőre.
Általánosságban elmondható, hogy az első két héten 2 alkalom, utána ismét két hétig 1 alkalom, majd kéthetente 1 alkalom ajánlott, a megfelelő állapot eléréséhez.

 

ÚJDONSÁG!!!! SHELLAC...

Minőségi hipoallergén Shellac™ UV zselélakk

egyesíti a körömlakkozás img_1084-masolata.jpgegyszerűségét az UV zselé tartósságával, leoldható formában.

A Shellac™ a természetes körmök megerősítésére és a garantáltan minimum 14 napig tartós, magas fényű, sérülésmentes körömlakkozásért kifejlesztett körömkozmetikum.

A Shellac-kal a legtürelmetlenebb vendég is elégedett, hiszen azonnal szárad.

Vendégeink a zselés műköröm divatszinek több változatát is kipróbálhatják.

Úgy tökéletes, ahogy van - de 10 perc alatt leoldható, anélkül, hogy a felszínét reszel­ni kellene.

Lakkozás, amely azonnal száraz, és sokkal tartósabb, mint a hagyományos körömlakkok.

Próbáld ki TE is!!! Bejelentkezés: 06/20 471 15 10 Mézes Bea.

img_1087.jpg